Wat is de Human Capital & Change impact van digitalisering?

De ontwikkeling van de digitale informatietechnologie gaat zo snel en grijpt zo diep in dat het organisaties fundamenteel verandert. Het plaatst leiders iedere dag voor nieuwe uitdagingen en keuzes. Waar begeeft uw organisatie zich in de race? Zit u nog in de driverseat? Of wordt u links en rechts ingehaald? Het zijn uitdagende tijden om het stuur recht te houden!

Tijdens de Summit HR Transformatie Zorg adresseerde Ruurd Baane dit al aan de 120 bestuurders, directeuren en HR strategen uit de care & cure. Optimaal in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen vereist alertheid. Dit betekent niet alleen weten wat technologisch mogelijk is, maar het ook succesvol kunnen toepassen.

In deze Brightpaper ‘Accelereren kun je leren: Human capital & change impact van digitalisering’ gaan we in op de vraag hoe je als organisatie het vermogen van mensen kunt activeren om dienstverlening en bedrijfsprocessen snel aan te passen aan deze nieuwe eisen. Anders gezegd: hoe creëer je een digitale cultuur die mensen aanmoedigt om actief verandering te omarmen en continu de veerkracht van de organisatie te bevorderen? Wat vraagt dit van belangrijke betrokken spelers: bestuurders, toezichthouders, HR, leidinggevenden én uiteraard medewerkers zelf?

Antwoorden op deze vragen en meer vind je als bezoeker van de Summit gratis in de kennisbank.

Aan deze publicatie hebben de volgende mensen meegeschreven: Ruurd Baane, Tony Brugman en Emma van Wissen namens Bright & Company; Henk Langeveld, Rolf Rijkmans en Richard Teurlings namens een werkgroep vanuit de NCD.

Bron: Bright & Company | People Strategy

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HR Transformatie Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN