Terugblik 2e editie Strategy Summit HR Transformatie Zorg

Digitale Transformatie realiseren vanuit Mens, Cultuur en Leiderschap
Over TOPless en leiders met LEF, over weerstanden, intrinsieke motivatie (de aap met de druif) en correcte focus, over excellent teamwork en het wiel vervangen tijdens de race (in digitale transformatie, jazeker!), over de tv gids en trial & error en over storytelling en leiderschap. Just do it! En stel je zelf continu de vraag: wordt de patiënt hier beter van?

Tijdens de 2e editie van de Strategy Summit HR Transformatie Zorg volop inspiratie dus van Gerard van Vliet, gedragswetenschappers Rick van Baren en Matthijs van Leeuwen, Ruurd Baane, Pier Eringa en Carina Hilders. Met een duidelijke oproep van moderator Jelle Boonstra (RegioPlus) om de zorg slimmer, anders en beter te organiseren. Met regionale en sectorale verantwoordelijkheid en aandacht voor cultuur en leiderschap. Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?

Cracking the code of disruptive Change
Tijdens deze exclusieve Summit voor & door bestuur/toezicht, directie en HR strategen, zochten we met de 120 deelnemers de verdieping op in de themasessies:

  • Zorgbestuurder Joka Blaauboer geeft ons een inkijkje in Saba. Conclusie: we kunnen in Nederland best nog veel leren van dit piepkleine, maar beeldschone eilandje in de Caribbean.
  • Effectievere medewerkers door data? Hoogleraar BPM en Analytics Hajo Reijers deelt ervaringen binnen Lunet Zorg
  • HRM-directeur Ellen Boonen gaat in op de beweging naar meer samen werken, samen leren en het inrichten van de organisatie met de zorgdriehoek cliënt – medewerker – familie als basis.
  • Hoe kom je tot innovatie in de waan van de dag? Wat vergt het van leiders om toekomstgericht te handelen en toch de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden? Een prikkelende dialoog met Bestuurder Mark Janssen (Franciscus Gasthuis & Vlietland) en Joyce van der Niet (deRotterdamseZorg)

Ook CKC Seminars kijkt vol trots terug op deze geslaagde editie. Met een humoristische afsluiter van cabaretier en huisarts Ernst van der Pasch was er volop dialoog en #kennismetbeleving tijdens de Summit dit jaar!

Sfeerimpressie 2019

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie van HRM in de Overheid:

Op naar 2020…suggesties en ideeën?
Voor de 2018 en 2019 editie willen we deRotterdamseZorg bedanken voor het gastheerschap en het openzetten van haar deuren in de week van de Zorg en Welzijn. Heeft uw regio/werkgeversvereniging interesse om komend jaar deze Summit te hosten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u suggesties of ideeën voor volgend jaar (thema, sprekers, etc.) of wilt u ook als Partner aanwezig zijn? Stuur dan gerust een mail naar Joke Dielesen, joke@ckc-seminars.nl of neem contact met ons op 040-2129499.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HR Transformatie Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN