Strategy Summit, woensdag 14 maart 2018, in de 'Week van de Zorg'

De voorbereidingen van de Week van Zorg en Welzijn (12-17 maart 2018) zijn al in volle gang. Vele zorg- en welzijnsorganisaties openen die week hun deuren, zodat bezoekers een goed beeld kunnen vormen over het werk van de zorgprofessional. In de week van de Zorg is deRotterdamseZorg trotse gastheer van de Summit op 14 maart 2018 en opent directeur Jacqueline Stuurstraat haar deuren.


Bestuurder
Joke Boonstra trapt het inspirerende programma af met haar verhaal over “In deRotterdamseZorg bundelen we de MENSkracht. Samen kom je verder!”
Kortom, voer 14.3 samen met bestuurders, directeuren en topmanagement HR het gesprek over de mogelijkheden en kansen in deze complexe arbeidsmarkt!

Over deRotterdamseZorg
Bij deRotterdamseZorg zijn momenteel 24 instellingen aangesloten: 11 ziekenhuizen (verenigd in SRZ), 8 VVT’s (verenigd in Conforte), 2 GGZ-instellingen, 1 GHZ-instelling en 3 Jeugdzorg-instellingen.
Samen vormen zij deRotterdamseZorg. DeRotterdamseZorg is deelnemer van Regio Plus, het landelijk samenwerkingsverband van regionale werkgeversorganisaties in de sector zorg en welzijn.

€ 100,- korting 
Indien u zich inschrijft via een van onze mediapartners maakt u gebruik van de korting! U ontvangt € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts € 495,- excl. BTW (non-profit).Deze exclusieve Summit is voor & door Toezichthouders, Bestuurders, Directeuren, Topmanagement HR, werkzaam in zorg & welzijn van middelgrote tot grote, innovatieve zorginstellingen.

Bekijk hier het programma !

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HR Transformatie Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN