Participanten 2019

Founding Partner

RegioPlus - www.regioplus.nl
RegioPlus is het samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversorganisaties. Onze missie is het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de grootste sector in Nederland: Zorg en Welzijn. Dit doen we door ons op bekwaam en voldoende personeel te richten, zodat de continuïteit en kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft. Dagelijks gaan we de uitdaging aan om arbeidsmarktvraagstukken op de kaart te zetten en uitvoering te geven aan oplossingen op regionaal niveau.

Kennis Partner

Bright & Company | People Strategy - www.brightcompany.nl
Sinds 2005 is Bright & Company | People Strategy hét toonaangevende strategisch adviesbureau dat u in staat stelt vraagstukken op het gebied van Mens, Werk en Organisatie op te lossen. Ruurd Baane is partner bij Bright & Company | People Stategy. Ruurd's focusgebieden zijn het vertalen van organisatie-strategie naar people strategie, het adviseren over HR optimalisatie, het begeleiden van HR-professionals bij hun vakmatige en persoonlijke ontwikkeling, en de cultuur-, leiderschaps- en gedragsmatige kant van nieuwe manieren van werken. Vakfreak als Ruurd is, beleeft hij veel plezier aan het doorgronden van complexe vraagstukken. Tijdens deze Summit gaat hij daarmee, samen met u en de bezoekers, aan de slag! Ruurd neemt namens Bright & Company | People Strategy tevens zitting in de Programmaraad.

Themapartners

FWG Advies - www.fwg.nl
FWG is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg. Wij helpen zorgorganisatie met de vele uitdagingen waar ze voor staan: het duurzaam en flexibel inzetten van medewerkers, met de competenties die nú en in de toekomst gevraagd worden. Het label Progressional People is dé partner bij organisatieverandering en het optimaal inzetten van talent.

IJK - www.ijk.nl
IJK, onderdeel van Driessen Groep, helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken met software en services. Samen met IJK gaan organisaties aan de slag met procesoptimalisatie, management- en stuurinformatie en prestatieverbetering. De combinatie van onze kennis, software én de dienstverlening door onze mensen, vormt de meerwaarde voor organisaties waarvoor wij werken. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar.

Raet - www.raet.nl
Visma | Raet is marktleider in cloud-oplossingen en daaraan gerelateerde services, met name op het gebied van HR-processen en salarisverwerking. Met haar software en services helpt Visma | Raet werkgevers om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te hebben. Visma | Raet en haar strategische partners bieden een geïntegreerd platform dat de waardeketen van haar klanten ondersteunt met relevante analytics en gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen vanuit het Visma | Raet- platform op elk moment toegang krijgen tot de gewenste applicaties. Visma | Raet is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top 10 van Europese business softwarehuizen. Visma AS heeft in totaal 800.000 klanten en 8.500 medewerkers.

Goed Doel

Stichting Werk & Mantelzorg - www.werkenmantelzorg.nl
Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld! Gemiddeld 1 op de 5 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. Voorkom uitval, hoog ziekteverzuim en verminderde productiviteit. Zet u in voor gezonde, gemotiveerde en loyale collega’s. Start met het bespreekbaar maken van dit belangrijke, actuele thema op de werkvloer. Daarna zijn er nog maar 3 stappen naar mantelzorgvriendelijke werkgever.

Communicatie Partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HR Transformatie Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN