Participanten

Founding Partner

RegioPlus - www.regioplus.nl
RegioPlus is het samenwerkingsverband van veertien regionale werkgeversorganisaties. Onze missie is het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de grootste sector in Nederland: Zorg en Welzijn. Dit doen we door ons op bekwaam en voldoende personeel te richten, zodat de continuïteit en kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft. Dagelijks gaan we de uitdaging aan om arbeidsmarktvraagstukken op de kaart te zetten en uitvoering te geven aan oplossingen op regionaal niveau.

Kennis Partner

Bright & Company | People Strategy - www.brightcompany.nl
Sinds 2005 is Bright & Company | People Strategy hét toonaangevende strategisch adviesbureau dat u in staat stelt vraagstukken op het gebied van Mens, Werk en Organisatie op te lossen. Ruurd Baane is partner bij Bright & Company | People Stategy. Ruurd's focusgebieden zijn het vertalen van organisatie-strategie naar people strategie, het adviseren over HR optimalisatie, het begeleiden van HR-professionals bij hun vakmatige en persoonlijke ontwikkeling, en de cultuur-, leiderschaps- en gedragsmatige kant van nieuwe manieren van werken. Vakfreak als Ruurd is, beleeft hij veel plezier aan het doorgronden van complexe vraagstukken. Tijdens deze Summit gaat hij daarmee, samen met u en de bezoekers, aan de slag! Ruurd neemt namens Bright & Company | People Strategy tevens zitting in de Programmaraad.

Themapartners

FWG Advies - www.fwg.nl
FWG is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg. Wij helpen zorgorganisatie met de vele uitdagingen waar ze voor staan: het duurzaam en flexibel inzetten van medewerkers, met de competenties die nú en in de toekomst gevraagd worden. Het label Progressional People is dé partner bij organisatieverandering en het optimaal inzetten van talent.

IJK - www.ijk.nl
IJK, onderdeel van Driessen Groep, helpt organisaties in de publieke sector om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken met software en services. Samen met IJK gaan organisaties aan de slag met procesoptimalisatie, management- en stuurinformatie en prestatieverbetering. De combinatie van onze kennis, software én de dienstverlening door onze mensen, vormt de meerwaarde voor organisaties waarvoor wij werken. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar.

Raet - www.raet.nl
Raet is gespecialiseerd in HR cloud software en services. We ondersteunen de HR-behoeften van meer dan 10.000 organisaties en bieden eveneens de mogelijkheid aan 1,7 miljoen medewerkers (waarvan 500.000 uit de zorg en welzijn) om hun HR-zaken digitaal te regelen in één geïntegreerd systeem, vanaf elk gewenst device. Met onze HR cloud software hebben medewerkers en managers de regie over hun eigen HR en beschikken zorginstellingen over een innovatieve en efficiënte bedrijfsvoering.

Communicatie partners