Participanten

Founding Partners

Bright & Company | People Strategy - www.brightcompany.nl
Sinds 2005 is Bright & Company | People Strategy hét toonaangevende strategisch adviesbureau dat u in staat stelt vraagstukken op het gebied van Mens, Werk en Organisatie op te lossen. Ruurd Baane is partner bij Bright & Company | People Stategy. Ruurd's focusgebieden zijn het vertalen van organisatie-strategie naar people strategie, het adviseren over HR optimalisatie, het begeleiden van HR-professionals bij hun vakmatige en persoonlijke ontwikkeling, en de cultuur-, leiderschaps- en gedragsmatige kant van nieuwe manieren van werken. Vakfreak als Ruurd is, beleeft hij veel plezier aan het doorgronden van complexe vraagstukken. Tijdens deze Summit gaat hij daarmee, samen met u en de bezoekers, aan de slag! Ruurd neemt namens Bright & Company | People Strategy tevens zitting in de Programmaraad.

Vereniging HR2020 Beweging - hr2020.nl
HR2020 is een beweging van talentondernemers die als doel heeft om (zorg)professionals het beste uit zichzelf én uit hun team te laten halen. HR is niet alleen een aandachtsgebied voor HR-adviseurs. HR2020 omschrijft het als menskracht en menskracht is van iedereen. Lijnmanagement, zorgwerkers en HR-staf kunnen zelfstandige HR-professionals worden, die kunnen excelleren met gezamenlijke drijfveren. Bert Roelofs is de drijvende kracht en voorzitter van de HR2020 Beweging en neemt namens HR2020 zitting in de Programmaraad.

Themapartners

Driessen - www.driessen.nl
Mensen maken het verschil, zeker in de publieke sector. Driessen biedt professioneel HRM-advies en ondersteuning met een persoonlijke aanpak aan de publieke sector. Wij brengen mens en werk bij elkaar, zorgen voor inzicht en informatie via een heldere administratie en maken HRM werkzaamheden eenvoudiger met software die aansluit bij de praktijk. Zo helpen wij u om dagelijks het verschil te maken.

FWG Advies - www.fwg.nl
FWG is hét advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg. Wij helpen zorgorganisatie met de vele uitdagingen waar ze voor staan: het duurzaam en flexibel inzetten van medewerkers, met de competenties die nú en in de toekomst gevraagd worden. Het label Progressional People is dé partner bij organisatieverandering en het optimaal inzetten van talent.

Loyalis - www.loyalis.nl
Loyalis is specialist in inkomenszekerheid en pensioenaanvullingen. Wij bieden een pakket van producten en diensten aan dat bestaat uit pensioenoplossingen en inkomensverzekeringen. Ook bieden wij ondersteuning van personeelsbeleid voor werkgevers. Loyalis is actief in de sectoren overheid, zorg, onderwijs, bouw en energie- en nutsbedrijven. Doordat wij afspraken hebben gemaakt met veel werkgevers kunnen wij in de meeste gevallen een extra collectiviteitskorting van minstens 20% op uw premie bieden.

Raet - www.raet.nl
Raet is gespecialiseerd in HR cloud software en services. We ondersteunen de HR-behoeften van meer dan 10.000 organisaties en bieden eveneens de mogelijkheid aan 1,7 miljoen medewerkers (waarvan 500.000 uit de zorg en welzijn) om hun HR-zaken digitaal te regelen in één geïntegreerd systeem, vanaf elk gewenst device. Met onze HR cloud software hebben medewerkers en managers de regie over hun eigen HR en beschikken zorginstellingen over een innovatieve en efficiënte bedrijfsvoering.

MVO Partner

Emma at Work - www.emma-at-work.nl
Emma at Work, 11 jaar geleden ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC, ondersteunt jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en bemiddeling van deze groep jong volwassenen en brengen jongeren en werkgevers samen. Onze missie is om alle jongeren, van 15-30 jaar, met een chronische fysieke aandoening te ondersteunen op weg naar werk, en in hun ontwikkeling.

Communicatie partners