HRM-directeur Ellen Boonen over 'van transitie naar transformatie'

Intrinsieke motivatie, persoonlijk leiderschap en regelruimte
In de Koers 2018 – 2021 doet ‘s Heeren Loo drie beloftes: een goed leven voor mensen met een beperking, een duurzaam gezonde organisatie én mooi werk voor de ruim 14.000 medewerkers.

HRM-directeur Ellen Boonen gaat in op de beweging naar meer samen werken, samen leren en het inrichten van de organisatie met de zorgdriehoek cliënt – medewerker – familie als basis. Zij brengt dilemma’s als het bereiken van medewerkers in een decentrale organisatie en intrinsieke motivatie graag in ter discussie. En hoe zit het eigenlijk met persoonlijk leiderschap en regelruimte?

Kortom, een interactieve themasessie die u niet mag missen en waar uw input gewaardeerd wordt!

Ellen Boonen is HRM-directeur bij ’s Heeren Loo. ’s Heeren Loo is koploper in de zorg voor verstandelijk gehandicapten. Met 14.000 medewerkers en 5000 vrijwilligers zorgen zij op 1000 locaties ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. 

De themasessie wordt aangeboden door Partner Visma | Raet.
Tijdens de Strategy Summit op 13 maart kunt u deze sessie bijwonen, van 15.45-16.45 uur. Bij inschrijving kunt uw voorkeur kenbaar te maken.

Over de Strategy Summit ‘HR Transformatie Zorg’ op woensdag 13 maart 2019 (13.30-20.30u)
Tijdens deze 2e editie werken we actiegericht rond het thema ‘De digitale transformatie als voornaamste sleutel naar kwalitatief hoge en betaalbare zorg’.  Kortom, dé Strategy Summit exclusief vóór & dóór bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure. De Summit vindt plaats op woensdag 13 maart bij deRotterdamseZorg en wordt ondersteund door RegioPlus. Bent u lid van een van de 14 werkgeversorganisaties? Dan kunt u deelnemen met korting.

Er is een beperkt aantal plaatsen, schrijf tijdig in!

 

 

 

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HR Transformatie Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN