De zorg: beter, meer en anders?!

 

Een knipoog naar de huidige zorgopgaves en de toekomst van de zorg
Ernst van der Pasch was al cabaretier, zanger, stand-up musician en tv-presentator. Nu is hij ook nog dokter. Ernst maakt mensen beter. Want dat doen dokters. Maar wat is dat eigenlijk: Beter? En word je daar nou zelf nog een beter mens van, van andere mensen beter maken?

Na twaalf jaar op het podium besloot Ernst van der Pasch in 2010 om alsnog zijn studie Geneeskunde af te maken. Hij keerde als de oudste co-assistent van Nederland terug naar het ziekenhuis en keek daar vol verbazing rond in een vreemde wereld. Twee jaar lang zoog hij zich vol met kennis. En met verhalen. Veel verhalen.
Ernst neemt ons op humoristische wijze hierin mee en kijkt met een knipoog naar de huidige zorgopgaves en de toekomst van de zorg. Wat dat dan ook moge zijn. Meer, beter en anders?!

Over Ernst van der Pasch (1974) rondde in 1998 zijn doctoraal van zijn studie Geneeskunde aan de UvA af om vervolgens theater te gaan maken. Vanaf 1999 maakte hij zes cabaretprogramma’s die bestaan uit een unieke mix van stand-up comedy, verhalen, liedjes en filosofische levensvraagstukken. Van zijn liedjes kwamen vier CD’s uit die hij opnam met zijn gelegenheidsbands de Amateurs en de Mannen. Verder schreef hij columns voor o.a. Trouw en stemhok.nl, teksten en muziek voor o.a. Llinks, KRO en NOVA, en presenteerde hij zes jaar lang het tv-programma Het Klokhuis. Na 12 jaar op het podium besloot Ernst om alsnog zijn studie Geneeskunde op te pakken en in augustus 2018 rondde hij het af!

Over de Strategy Summit ‘HR Transformatie Zorg’ op woensdag 13 maart 2019 (13.30-20.30u)
Tijdens deze 2e editie werken we actiegericht rond het thema ‘De digitale transformatie als voornaamste sleutel naar kwalitatief hoge en betaalbare zorg’.  Kortom, dé Strategy Summit exclusief vóór & dóór bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure. De Summit vindt plaats op woensdag 13 maart bij deRotterdamseZorg en wordt ondersteund door RegioPlus. Bent u lid van een van de 14 werkgeversorganisaties? Dan kunt u deelnemen met korting.

Er is een beperkt aantal plaatsen, schrijf tijdig in!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HR Transformatie Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN