Aanmelden

Toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR, werkzaam in care & cure, betalen slechts € 495,- per persoon voor deelname aan de Summit. Indien u zich inschrijft vóór 1 juni 2020 maakt u gebruik van de vroegboekkorting! U ontvangt € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts € 395,-.
Kom ook naar het dagcongres HRM in de Zorg. U ontvangt 50% korting op de deelnameprijs en betaalt slechts € 247,50.

Deelname is inclusief koffie/thee, dinerbuffet, parkeren en documentatie. Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.  Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen.
Wenst u meer personen van uw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Eva Verhappen via 040-2146202 of eva@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HR Transformatie Zorg en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN